Bedankt voor je bezoek!

Hierbij wil ik iedereen bedanken die er voor mij is geweest tijdens deze moeilijke emotionele periode.

In het bijzonder wil ik mijn partner Pascal bedanken; voor alles (en dat is veel!) wat hij voor me gedaan heeft sinds begin 2006! Hij heeft me verzorgd, hij heeft naar me moeten luisteren, me troosten, me oppeppen, me motiveren en vooral blijven geloven dat het goed komt! Zonder hem aan mijn zijde was het ongetwijfeld veel zwaarder geweest!  

Natuurlijk wil ik nog meer mensen bedanken.... Iedereen die er geweest is toen ik het eerste telefoontje kreeg (speciale dank aan mijn toenmalige collegaatjes), iedereen die er voor me is geweest toen ik met mijn probleem thuis op de bank zat, iedereen die er voor me was na de operatie, iedereen die kaartjes heeft gestuurd, iedereen die chocola heeft gebracht, iedereen die me heeft ge-smst, iedereen die er voor me was tijdens mijn hulp bij de petitie Stop Baarmoederhalskanker (in het bijzonder mijn lieve schoonvader Henk die met me meeging naar de Tweede Kamer), iedereen die kranteknipsels uitknipte, iedereen die het verder vertelde, iedereen die nog steeds naar mijn verhaal wil luisteren!

Ook nu weer ben ik dankbaar voor de steun die ik tot nu toe al heb mogen ontvangen! De positieve reacties motiveren me zeer!

Uiteraard bedank ik ook jou; voor het bezoeken van mijn site en hopelijk ook voor je stem en die van al je familie, vrienden en kennissen!

Voor vragen c.q. opmerkingen kun je contact met me opnemen via jessica@meercontroleminderkanker.nl

Ik streef ernaar om je vraag zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden!